OGŁOSZENIA:

Pomóż w rozwoju AllGoals.in - to bardzo proste!

Poleć forum znajomym i zostań VIPem!

NAJNOWSZE WSTAWKI:

Kliknij tutaj i zobacz je wszystkie!

Relacje z torów Formuły 1 i MotoGP w jednym miejscu! Sezon 2024 - GP Belgii oraz GP Austrii, już dostępne!

Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść...

Wymiana konkursów skoków narciarskich oraz inne

swk6 · 5710

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline swk6

• Użytkownik
  • *
  • Ilość poleceń forum: 0
dnia: 29 Styczeń 2022, 11:25:38
Witam

Jeśli jesteś pasjonatem skoków narciarskich to zapraszam do wymiany nagrań ! Jeśli któryś z konkursów Cię interesuje to zapraszam do kontaktu meilowego. Obecnie tworzę listę pozostałych materiałów głównie piłka nożna (również sporo spotkań niedostępnych w sieci), siatkówka oraz materiałów związanych z zimowymi igrzyskami (np. kompletne igrzyska z Vancouver 2010 czy Pyeongchang 2018). Natomiast priorytetem są skoki i chętnie wymienię się konkursami jeśli takowe posiadasz. Lista codziennie się powiększa w najbliższym czasie czekam na dostarczenie ok 100 nowych konkursów z TVP z lat 2003-2009.

Lista:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1N73DdxcRuCjWGH5EsYR_Lk1r5UkiAEvnejECyai10ow/edit#gid=0
Adres email:
eswuka66@gmail.com

Pozdrawiam!

EmilR9

• Gość
Odpowiedź #1 dnia: 02 Luty 2022, 21:33:34
Siemka

Jakie masz mecze z piłki nożnej? Coś już utworzyłeś swojej listy?

Mam tez sporo archiwalnych, może się jakoś wymienimy :D

Pozdro

Offline swk6

• Użytkownik
  • *
Odpowiedź #2 dnia: 03 Luty 2022, 10:42:07
Siema

Ttrochę mało czasu mam, żeby zrobic listę z piłki tym bardziej, że mam ją strasznie porozrzucaną. Z ciekawszych spotkań, które teraz mi przychodzą do głowy a nie ma ich nigdzie w sieci to na pewno kilka spotkan MŚ 2002 z polskim komentarzem (Korea - Włochy 1/8, Korea - Hiszpania 1/4, Turcja - Koreka mecz o 3 miejsce, final Brazylia- Niemcy). Final ligi mistrzow Bayern - Man UTD 99 z tvp 2 to mi tak na szybko przychodzi go głowy. Generalnie jestes miłosnikiem skoków a piłka to przy okazji cos zbieram głownie finały wielkich imprez i jakies lepsze mecze które przykuly moja uwage :)

Offline swk6

• Użytkownik
  • *
Odpowiedź #3 dnia: 16 Lipiec 2022, 15:24:42
Podbijam temat. Lista niemal w całości zaktualizowana.