Witam.
Czy ma ktoś kontakt z użytkownikiem swk6 inny niż poprzez to forum i email? Jakiś czas temu zakupiłem od niego trochę nagrań i po wysłaniu kilku kontakt się urwał. Ostatnio napisał mi 8 kwietnia (wtedy też ostatnio był na forum) że po weekendzie będę miał wszystkie pliki. Zaproponowałem nawet że kupię dysk i mu wyślę bo tych plików było naprawdę sporo i długo by wrzucał ale stwierdził że nie ma sensu bo mi to powysyła (oszust chyba przygarnął by dysk na paczkomat?). Poczekałem prawie dwa tygodnie i w piątek się przypomniałem. Do dzisiaj brak odpowiedzi. Zaczynam się niepokoić czy zostałem oszukany. Nadal trudno mi w to uwierzyć bo wydawał się bardzo wiarygodny. Początkowo myślałem że może coś mu się stało, albo ma jakąś awarię, ale widzę że regularnie dodaje nowe nagrania do swojego spisu, więc chyba wszystko u niego w porządku. Jednak brak odpowiedzi plus fakt że nieaktywny jest numer telefonu na który robiłem przelew blik niestety może oznaczać oszustwo. Kontaktowałem się z nim tylko przez maila. Piszę bo może jest tutaj na forum ktoś kto ma z nim inny kontakt niż mail, albo nawet go zna osobiście i mógłby mu przypomnieć o mnie albo zapytać co on odwala? W ostateczności będę musiał iść na policję, ale wolałbym tego uniknąć.