Niestety dzisiaj odkryłem,że na kanałach Viaplay mam tylko 3 dni archiwum. Niestety to dla mnie duże utrudnienie ponieważ moje wstawki opierają się na tych z Viaplay. Od dzisiaj (19.02) piorytetem będą dla mnie wstawki z Viaplay,ponieważ tylko tam jest możliwość oglądania Premier League,Bundesligi czy Europejskich Pucharów,a to bardzo ważne dla mnie rozgrywki. Co do wstawek z CANAL+ bądź Eleven Sports to wstawki będą później niż te z Viaplay. Chyba dacie rade sie z tym przyzwyczaić. Dodatkowo też za dużo chyba wziełem na głowę,ale dostałem nauczke i od teraz wstawki będą wyglądały tak:
Ekstraklasa:
Mecze Pogoni,Legii,Lecha i Rakowa (czasami też może jakiś inny mecz)
Premier League:
Mecze Liverpoolu,Manchesteru United,Manchesteru City,Arsenalu i Chelsea (co 2 kolejki mecze Brighton,Newcastle,Tottenhamu i Luton,wyjątkiem będą hity w których udział będą brać wymienione kluby w nawiasie) (czasami też jakiś inny mecz)
Bundesliga:
Mecze Bayernu,Borrussi,Bayeru i Lipsku (czasami może jakiś inny mecz)
Ligue 1:
Mecze PSG,Lyonu i Marsylii (Co 2 kolejki mecze Stade Rennais,Le Havre,Nice,Monaco,wyjątkiem będą hity w których udział będą brać wymienione kluby w nawiasie) (czasami też jakiś inny mecz)
LaLiga:
Mecze Realu Madryt,FC Barcelony,Girony,Realu Betis i Atletico Madryt (Co 2 kolejki mecze Realu Sociedad,Villarrealu,Las Palmas,wyjątkiem będą hity w których udział będą brać wymienione kluby w nawiasie) (czasami też jakiś inny mecz)
Serie A:
Mecze Milanu,Napoli,Interu,Romy (Co 2 kolejki mecze Lazio i Fiorentiny,wyjątkiem będą hity w których udział będą brać wymienione kluby w nawiasie) (czasami tez jakiś inny mecz)
Puchary:
Liga Mistrzów:
Wszystkie mecze
Liga Europy:
Tylko hity
Liga Konferencji:
Mecze Legii (o ile awansuje dalej) jeśli nie awansuje to tylko hity
Inne ligi:
Tylko hity
+ bardzo emocjonujące mecze klubów które nie zostały wpisane w rozpisce
ROZPISKA OBOWIĄZUJE OD DNIA 19.02.2024