OGŁOSZENIA:

Pomóż w rozwoju AllGoals.in - to bardzo proste!

Poleć forum znajomym i zostań VIPem!

NAJNOWSZE WSTAWKI:

Kliknij tutaj i zobacz je wszystkie!

Relacje z torów Formuły 1 i MotoGP w jednym miejscu! Sezon 2024 - GP Singapuru oraz GP Japonii, już dostępne!

Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść...

Nadszedł trudny czas...

kekw · 1262

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Online kekw

dnia: 05 Luty 2024, 18:42:36
Moi drodzy,niestety od 4 dni jestem mało aktywny,w zasadzie za sprawą braku IPTV i sprzętu. Niestety  jestem narazie w trudnej sytuacji i nie moge w zasadzie niczego dla was nagrywać. Więc w ramach rekompensaty postaram się wrzucić cały zaległy tydzień z WebRipów (oczywiście nie wszystkie). Mam nadzieje że mi wybaczycie i poczekacie troche na nagrania po polsku i ode mnie. Również dzięki za poradę pobierania materiałów z serwisów streamingowych (archiwum-sportowe),może i tak własnie będe robił,ale jeszcze musze to kupić. Pozdrawiam :) - kekw

Użytkownicy, którzy postawili piwo autorowi postu: Floro, przemas, krzych, robmar85

Online kekw

Odpowiedź #1 dnia: 06 Luty 2024, 15:52:18
Moi drodzy mamy to! Mój komputer wrócił do żywych! Niestety listy dalej nie mam,ale teraz mam bardzo duże ułatwienie (Moge połaczyć się z siecia 5g,a na tamtym nie mogłem. Również komputer mi nie laguje jak mój poprzednik.) Więc miejmy nadzieje że wróce za te kilka dni z moimi autorskimi nagraniami. Pozdrawiam :-) - Kekw

Użytkownicy, którzy postawili piwo autorowi postu: Chelsea1996, rooney88, krzych, robmar85

Online kekw

Odpowiedź #2 dnia: 10 Luty 2024, 09:24:38
Chciałbym dodać,że jak pojawi sie jakiś materiał z Polskiego kanału,to oczywiście takowy materiał wstawie. W gre nie wchodzi komentarz Ruski/Ukraiński (no chyba że same bramki no to jakiś wyjątek zrobie) Najczęściej będzie sie pojawiał komentarz Angielski. Co do wstawek z Ekstraklasy,to oczywiście tylko bramki. Bramki będe zgrywał przez OBS Studio przez stronę CANAL+. Pozdrawiam.

Użytkownicy, którzy postawili piwo autorowi postu: robmar85

Online kekw

Odpowiedź #3 dnia: 11 Luty 2024, 00:03:50
Ważna informacja:
Na jednej ze stron na której są powtórki meczów odkryłem że jeden z nagrywaczy wstawia Ekstraklase. Więc mecze ekstraklasy będą w wysokiej jakości. (Oczywiście wszystkie mecze po Polsku)

Online kekw

Odpowiedź #4 dnia: 11 Luty 2024, 01:16:29
MAMY TO! Otóż zakupiłem nową paczke m3u z plusx,i teraz mam archiwum do 10 dni wstecz! jest to dla mnie bardzo duże ułatwienie. Od dziś (11.02.2024) WebRipy będą się pojawiać raz na jakiś czas (Typu hit Premier League który nie został wyemitowany w CANAL+) . Pozdrawiam!

Użytkownicy, którzy postawili piwo autorowi postu: przemas, Chelsea1996, heros