OGŁOSZENIA:

Pomóż w rozwoju AllGoals.in - to bardzo proste!

Poleć forum znajomym i zostań VIPem!

NAJNOWSZE WSTAWKI:

Kliknij tutaj i zobacz je wszystkie!

Relacje z torów Formuły 1 i MotoGP w jednym miejscu! Sezon 2024 - GP Belgii oraz GP Austrii, już dostępne!

Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść...

Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść...

maraarab · 35715

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline maraarab

dnia: 21 Grudzień 2023, 18:08:34
Drodzy użytkownicy!

W życiu każdego sportowca przychodzi taki moment, kiedy nieubłagany czas sygnalizuje koniec pewnej drogi. Organizm nie jest w stanie pozostać w najwyższej formie, kolejne treningi przychodzą z trudem. W głowie coraz częściej pojawiają się myśli o zejściu ze sceny. Nigdy nie jest to łatwa decyzja, gdyż pozostawia pustkę po czymś, co było nieodłączną częścią życia przez długi czas.

Pewne analogie da się dostrzec w naszej skromnej ekipie allgoals, gdyż na każdego kiedyś przyjdzie czas. Mój czas przyjdzie 31 grudnia 2023. Chciałbym ogłosić, że tego dnia przestaję regularnie nagrywać nowe relacje sportowe. Zaległości jakie w skutek braku czasu narosły są nie do nadrobienia, ponadto czas powoli nie pozwala nawet na regularne nagrywanie nowych rzeczy, stąd ta decyzja staje się nieodzowna. Postaram się w miarę możliwości z czasem dodać wszystkie pliki nagromadzone w roku 2023. Bardzo dziękuję za te ponad 8 lat, za wszystkie miłe słowa, podziękowania, wsparcie. To były jedyne motywatory do dalszej pracy. Mam nadzieję że wielu z was wciąż ma niektóre moje nagrania, dzięki którym możliwy będzie powrót do ulubionych sportowych momentów z przyszłości. Jeszcze raz dziękuję! Forum nadal będzie działać i mam nadzieję, że nasza społeczność nadal pozostanie razem.

Wszystkie moje wstawki w jednym miejscu: http://maraarab.allgoals.in

Jak pobierać moje pliki? https://images2.imgbox.com/fc/e7/czo4qFbr_o.png

Zapraszam: archiwum.allgoals.in

Zakaz dalszego rozpowszechniania moich plików bez wyraźnego zaznaczenia autora nagrania!

Online kekw

Odpowiedź #1 dnia: 21 Grudzień 2023, 19:26:01
Ja nie zamierzam odchodzić :)

Użytkownicy, którzy postawili piwo autorowi postu: Pawel_Lew, Floro, przemas, Darth Bane, d81, rooney88, Korba, july602, bornRED, adus1994

Offline Floro

Odpowiedź #2 dnia: 21 Grudzień 2023, 20:00:35
Ja również dalej będę nagrywał bramki, dopóki będzie działać forum. Rozumiem decyzję maraarab. Ważne że chcesz dalej prowadzić forum. Tutaj apel do innych użytkowników żeby wiedzieli że nie wszystko jesteśmy wstanie nagrać. Dzięki za wszystkie wasz podziękowania w postaci tzw. piwa :)
« Ostatnia zmiana: 21 Grudzień 2023, 20:03:55 wysłana przez Floro »

Użytkownicy, którzy postawili piwo autorowi postu: Pawel_Lew, przemas, Marioo, Darth Bane, madboy, d81, Chelsea1996, MASTACH, Korba, july602, SonGoku94, bornRED, adrian12543, maniek88, adcza, adus1994, kekw

Offline Koad

Odpowiedź #3 dnia: 21 Grudzień 2023, 23:44:13
Maraarab bardzo dziękujemy za świetną pracę jaką wykonywałeś przez te wszystkie lata. Mogę Ci poradzić - daj sobie czas, odpocznij i jeśli będziesz z powrotem to czuł to sobie wrzucaj co chcesz.

Ja wiele lat temu tak zrobiłem i zająłem się własnym życiem - tymczasowo przestałem nagrywać (przestałem się w takim stopniu interesować sportem). U mnie w międzyczasie wiele się zmieniło i zamiast pracować całe dnie na kogoś teraz sam zajmuje się zarabianiem na Siebie. Ponadto już prawie skończyłem studia (została obrona pracy dyplomowej). Skupiam się na pieniądzach, gdy będę miał wolną chwilę to sprawdzę, kupię sprzęt do odbioru po zmianach w Canal+ i myślę, że w wolnej chwili z powrotem będę coś wrzucał (głównie magazyny podsumowujące i Multiligi, sport w postaci pełnych rozgrywek już od dawna mnie zupełnie nie interesuje).

Użytkownicy, którzy postawili piwo autorowi postu: Pawel_Lew, baggio10, d81, VILLAREALFAN, july602, bornRED, adrian12543, Jezyk85, adus1994